Partnerünk

weltbutor

Ízelítő egyedi gyártású bútorainkból

Felújított bútoraink (előtte-utána)

Új Kárpitos bútor készítése

Az ár a megrendelt bútor elkészítéséhez szükséges munka díjából és a felhasznált anyagok árából tevődik össze. A bútorhoz kiválasztott kárpit anyaga és minősége, a bútor elkészítéséhez szükséges kárpit mennyisége nagyságrendileg befolyásolja az elkészíttetni kívánt bútor árát. Mivel minden általunk készített kárpitos bútor egyedi igények alapján készül, kérem hívjon vagy írja meg elképzelését, és rövid határidőn belül összeállítunk Önnek egy árajánlatot.

Bútor javítása, felújítása

Bútorok felújítása során javítjuk a bútor szerkezetében, rugózatában bekövetkezett esetleges sérüléseket, kicseréljük a használat során eldeformálódott szivacsokat, az elkopott, kiszakadt kárpitot, rugózatott. A felújítás árát a szükséges munka díja, és a felújítás során felhasznált anyagok ára befolyásolja. Hívjon és küldjön az e-mail címünkre néhány fényképet a felújítani kívánt bútorról! Ezt követően árajánlatunkkal tájékoztatjuk a felújítás lehetséges alternatíváiról.

Gyakori kérdések

Milyen szövet kerüljön a megunt helyére?

Több száz szövetmintából választhat, amennyiben bizonytalan, természetesen segítek az Ön igényeinek, lakása stílusához illő legmegfelelőbb és legtartósabb szövet kiválasztásában. A kiválasztott szövet szükséges mennyiségének meghatározását, beszerzését a lehető leggazdaságosabb áron, díjtalanul vállalom.

Van-e lehetőség a bútor szerkezeti javítására?

A régi szövet lebontásakor a bútor szerkezeti sérülését tapasztalom, (merevítő léc, rugó, vagy egyéb szerkezeti elem törése, szakadása) annak szakszerű javítását elvégzem, a sérült elemet kicserélem.

Van-e garancia a kárpitozásra?

Az általam végzett munkákra 6 hónap garanciát vállalok, ami a tényleges kárpitosipari tevékenységre (varrás, díszítés,stb.) vonatkozik. A bútor használata során történő fizikai sérülésekre, (pl.: kiszakadás, kivágás, szennyeződés) a garancia nem vonatkozik.

Mivel tisztítsam a bútorom szövetét?

A kárpitozás tisztítása a legtöbb anyagnál különös körültekintést igényel. A tisztítás módja, és a használható vegyi anyagok fajtája a szövet típusától függ, amelyhez szívesen adok tanácsot Önnek.

Hogyan szállíttassam el a bútort?

A bútorának oda-vissza szállítását, előre egyeztetett időpontban személyesen végzem, ebbe beletartozik a lakásán történő szét, illetve összeszerelés is.

© Karpitosmunkak.hu 2011. Készítette: BSzoft Informatika