Partnerünk

weltbutor

Ízelítő egyedi gyártású bútorainkból

Felújított bútoraink (előtte-utána)

Gyakori kérdések

Milyen szövet kerüljön a megunt helyére?

Több száz szövetmintából választhat, amennyiben bizonytalan, természetesen segítek az Ön igényeinek, lakása stílusához illő legmegfelelőbb és legtartósabb szövet kiválasztásában. A kiválasztott szövet szükséges mennyiségének meghatározását, beszerzését a lehető leggazdaságosabb áron, díjtalanul vállalom.

Van-e lehetőség a bútor szerkezeti javítására?

A régi szövet lebontásakor a bútor szerkezeti sérülését tapasztalom, (merevítő léc, rugó, vagy egyéb szerkezeti elem törése, szakadása) annak szakszerű javítását elvégzem, a sérült elemet kicserélem.

Van-e garancia a kárpitozásra?

Az általam végzett munkákra 6 hónap garanciát vállalok, ami a tényleges kárpitosipari tevékenységre (varrás, díszítés,stb.) vonatkozik. A bútor használata során történő fizikai sérülésekre, (pl.: kiszakadás, kivágás, szennyeződés) a garancia nem vonatkozik.

Mivel tisztítsam a bútorom szövetét?

A kárpitozás tisztítása a legtöbb anyagnál különös körültekintést igényel. A tisztítás módja, és a használható vegyi anyagok fajtája a szövet típusától függ, amelyhez szívesen adok tanácsot Önnek.

Hogyan szállíttassam el a bútort?

A bútorának oda-vissza szállítását, előre egyeztetett időpontban személyesen végzem, ebbe beletartozik a lakásán történő szét, illetve összeszerelés is.

© Karpitosmunkak.hu 2011. Készítette: BSzoft Informatika